ویدئو /video
راهپیمایی مردم لسآنجلس در حمایت از ایران
خبرگزاری فارس: فعالان ضد جنگ در شهر لسآنجلس آمریکا در حمایت از مردم ایران راهپیمایی کرده و با بازسازی صحنه شکنجه زندانیان گوانتانامو خواستار پایان سیاستهای تجاوزطلبانه واشنگتن شدند.
خبرگزاری فارس: یک منبع آگاه درباره ویروس فیلمی با عنوان "حمله آمریکا به ایران و عربستان" ویا با عنوان "جنگ جهانی سوم " که برای جمع آوری اطلاعات کاربران طراحی شده، هشدار داد.
کننده گاز اشک آور جدیدترین هدف گروه هکرهای ناشناس بوده و این هکرها موفق شده اند وب سایت این شرکت را غیرفعال سازند.
هکرها، شرکت Combined Systems را که محصولات آن علیه معترضان در مصر به کار گرفته شده بود متهم به سودجویی از جنگ کردند. این شرکت سلاحهای شیمیایی مخربی را در اختیار نیروهای نظامی قرار می دهد.
این شرکت که در سال 1981 پایه گذاری شده است خود را شرکت پشتیبان نیروهای نظامی آمریکا معرفی می کند.
حمله گروه وابسته به هکرهای ناشناس جدیدترین حمله از سری تهاجمات سایبری است که از سوی جنبش ناشناس صورت گرفته است؛ جنبشی که معمولا به صورت موازی با جنبش وال استریت حرکت می کند.
بر اساس گزارش فاکس نیوز، هکرها همچنین ادعا می کنند که اسامی، شماره تلفن و رمزهای عبور دهها نفر از کارمندان و مشتریان این شرکت را ربوده و منتشر کرده اند.
آنچه در مقابل دیدگانتان قرار دارد نهمین شماره از بسته خبری "حاشیه های وب" گرداب اشت. بفرمائید؛ نوش جان!
نرمافزاری که زمان خوردن قهوه را تشخیص میدهد
بسیاری از افراد نمی دانند که قهوه و لیموناد باعث اختلال در خواب میشود و ممکن است روی سیستم عصبی آنها تاثیر بگذارد.
نرم افزار"Caffeine Zone" زمان خوردن کافئین را به لحاظ تقویت روانی به افراد توصیه میکند و مواقعی را که ممکن است باعث ایجاد اختلال در خواب آنها شود را هشدار میدهد و اطلاعاتی درباره مصرف کافئین و تاثیر آن در طول زمان را به کاربر میدهد.
رصد اینترنتی ماهواره نوید علم و صنعت امکانپذیر شد
ردیابی به هنگام ماهواره ملی نوید علم و صنعت که صبحگاه روز جمعه 14 بهمن ماه سال جاری با موفقیت به فضا پرتاب شد، از طریق سایت http://www.n2yo.com امکان پذیر شد.
علاقمندان برای ردیابی به هنگام ماهواره نوید می توانند با مراجعه به سایت مذکور ضمن کلیک روی کلمه NAVID، موقعیت آنلاین ماهواره نوید را ملاحظه کنند.
این ماهواره هم اکنون روی اقیانوس آتلانتیک جنوبی قرار دارد.
کورنت (به روسی: ??????) یک موشک روسی ضد تانک است. این موشک، یک موشک ضد تانک هدایتشونده (ATGM) سنگین است و برای جایگزینی نسل قدیمی موشکهای روسی ساخته شده است. کورنت برای مقابله با نسل فعلی و آینده تانکهای جنگی و همچنین درگیری با اهداف پرنده در ارتفاع پایین و با سرعت کم، مانند بالگرد طراحی شده است. نام روسی این موشک 9M133 و نام آن در نامگذاریهای ناتو AT-14 Spriggan است.
در دهه 90 میلادی ارتش سرخ سعی در جای گزینی موشک کورنت با موشک قدیمی Konkurs
کد ناتو : AT-5 که در ان زمان بیش از 20 سال بود که در خدمت بود داشتند . که این طرح سرانجام در سال 1994 توسط دفتر طراحی KBP معرفی شد .
موشک Kornet یک موشک ضد تانک هدایت شونده ATGM سنگین است کورنت برای مقابله با تانک های نسل حاضر و همچنین اهداف هوایی در ارتفاع کم و با سرعت کم مانند بالگرد طراحی شده است و نام ان در طبقه بندی روسها : 9M133 و در کد گزاری ناتو: AT-14 Spriggan است . این موشک در سال 1994 وارد خدمت ارتش روسیه شد و نام مدل صادراتی ان Kornet -E است.
موشک کورنت دارای 4 بال کوچک در عقب و 2 بال کوچک در دماغه است این موشک روی سه پایه وانواع خودرو های زرهی مانند BMP-3 قابل نصب است و توسط دو نفر قابل حمل می باشد ومدت زمان عملیاتی نمودن ان نیز از 1 دقیقه تجاوز نمی کند همچنین وزن این موشک 27 کیلوگرم می باشد .
موشک کورنت با دو سر جنگی قابل استفاده است:
1- برای اهداف انسانی وجنگ های شهری(ترموباریک)
2- سر جنگی دو مرحله ای برای مقابله با اهداف زرهی دارای زره واکنش گر (Tandem HEAT)
برد موشک کورنت در روزحداقل 100 متر وحداکثر 5000 متر است و برد این موشک در شب حداقل 100 متر وحداکثر3500 متر است.
موشک کورنت یکی از جدیدترین موشک های نسل سه است که برای مقابله با جمینگ از یک سیستم لیزری جدید استفاده میشود .این سیستم معادل سیستم بکار رفته در FGM-148 است.
درجنگ های اخیر ثابت شده که این موشک در جنگ های شهری در برابر بسیاری از تانک های معروف مانند : Merkava 3 اسراییل M1 Abrams امریکا Stryker وحتی BMP وbtr-90 روسیه موثر است . شواهد در جنگ اخیر حزب الله واسراییل وجنگ عراق نشان می دهد که کورنت مافوق صوت است .
سوخت موشک توسط یک سوخت جامد تامین می شود ضمنن موشک دارای دو اگزوز می باشد و همچنین این موشک از یک سیستم لیزری SACLOS (هدایت لیزری نیمه اتوماتیک) استفاده می نماید.
سیستم هدایت این موشک در برابر اقدامات الکترونیکی مقاوم است و قابلیت عملیات در همه ی شرایط اب و هوایی و روز وشب را داراست این موشک با کلاهک tandem HEAT قابلیت نفوذ 1000- 1200 میلیمتر پشت سر زره واکنش گر را داراست.
همراه موشک 9M133 سه پایه پرتاب 9P163-1 و دوربین حرارتی1PN79 نیز می باشد .
سیستنم کورنت قابلیت نصب بروی سیستم خودکششی بر پایه نفربر BMP-3 را داراست این سیستم زرهی که بطور جداگانه ای تولید می شود که از این لحاظ بسیار شبیه عملکرد سیستم موشکی Khrizantema می باشد و نام ان 9K133 است دارای 2 ریل حل موشک و بارگذاری در ان خودکار است و خودرو قابلیت حمل 16 موشک ذخیره را داراست این سیستم دارای دو خدمه (راننده توپچی) وهمچنین با استفاده ازسیستم های هدایتی این سیستم قابلیت شلیک دو موشک بصورت همزمان به یک هدف را دارا است .
همچنین KBP سیستمی بر مبنای 9K133 به عنوان برجک KVARTET برای نصب در انواع وسایل نقلیه وقایق ها به بازار عرضه نموده، ین سیستم دارای 4 موشک اماده بر روی ریل است.
سیستم هدایت این برجک نیز مانند 9K133-1 توانایی اتش دو موشک به سوی یک هدف را داراست بنظر می رسد این برجک به عنوان یک گزینه برای توسعه BTR,APC, BMP-1,IFV ها وقایق های گشت زنی طراحی شده است، همچنین این برجک علاوه بر دارا بودن 4 موشک دارای یک توپ 30 میلیمتری 2A72 نیزمی باشد، وزن
کلی برجک 1500 کیلوگرم می باشد همچنین دفتر طراحی KBP در حال طراحی برجک دیگری با نام BEREZHOK می باشند که این برجک نیز دارای موشک کورنت می باشد.
در طول حمله 2003 عراق نیرو های امریکایی (شاید برای اولین بار) غافلگیر شدند انها در طی نبرد خود با موشک مخوف کورنت موجود در زراد خانه های عراق برخوردند GlobalSecurity.org ادعا می کند که 8 تانک M1 ابرامز و 1 نفربر M2 برادلی غیر فعال شدند اما با این حال بطور کامل نابود نشدند.
نکته جالب نحوه استفاده از این موشک در نبرد جنگ خلیج فارس2 بود که به شرح زیر است:
نیروی های کماندو عراقی در تیم های سه نفره با پوشیدن لباس غیر نظامی و سوار بر نیسان وانت بر علیه ستونهای زرهی و3 لشکر پیاده امریکا وارد عمل شدند انها با راه اندازی حملات سطح پهن هر وسیله زرهی را از فواصل چندین کیلومتری مورد هدف قرار می دادند در این عملیات حداقل 1ویا 2 تانک ابرامز و نفربر برادلی غیر فعال شد انان بسیار علاقه مند بودند تا یک نمونه دست نخورده کورنت را بدست اورند البته کمی نیز موفق شدند انان یک لانچر شلیک شده را پیدا کردند که بعد ها انها از قاچاق این موشک های از طریق سوریه بسیار نزد روسها ناراحت شدند ولی اقای ولادیمیر پوتین این اتهامات را بی اساس دانست .
در جنگ 33 روزه بار دیگر سوریه با قاچاق کردن کورنت به حزب الله کمک فراوانی کرد که باعث خسارت شدیدی به تانک های مرکاوا اسراییلی شد کار تا انجا پیش رفت که در نبرد Wadi Saluki 24 تانک مرکاوا IV اسراییل منهدم شد که شاید مسئولان اسراییل باورشان نمی شد
IDF توانست یک موشک سالم کورنت و لانچرش را در یکی از مواضع حزب الله در روستای Ghandouriyeh بدست اورد که به گزارش دیلی تلگراف جعبه های مهمات این موشک مشخص شده بودند با نام و ارم وزارت دفاع سوریه و نوشته ای به نام : تامین کننده : KBP تولا روسیه چند ماه پس از اتش بس مدارکی از جمله عکس هایی رو شد که نشان دهنده ان بود که حزب الله دارای این موشک مخوف می باشد
به گزارش مشرق، هواپیمای بدون سرنشین کرار که در تابستان 1389 رونمایی شد اولین پهپاد کشور است که مأموریت آفندی در طراحی آن لحاظ شده است. نگاهی به روند تغییر کاربری پهپادها در دو دهه اخیر، نقشه راه نیروهای هوایی مهم دنیا و پروژه های در حال اجرا در این زمینه به خوبی مشخص می کند که پهپادهای تهاجمی یکی از مهمترنی عناصر صحنه نبردهای آینده خواهند بود. از اینرو صنعت دفاعی کشور نیز از چندین سال پیش و پس از رسیدن بلوغ طراحی در پهپادهای کوچک و متوسط شناسایی اقدام به طراحی و ساخت بدون سرنشین های بزرگتر، دوربردتر و با قابلیت های جدید کردند.
کرار یکی از این پهپادها است که رونمایی شده و در نمونه های مختلفی طراحی گردیده. از هدف پرنده سریع(برای آزمایش سامانه های موشکی) گرفته تا اجرای عملیات ضربتی در عمق خاک دشمن در زمره مأموریت های این گونه های مختلف است. مشخصات اعلام شده این پرنده شامل برد 1000 کیلومتر، سرعت حدود 900 کیلومتر بر ساعت، محموله قابل حمل حدود 500 کیلوگرم و سقف پرواز حدود 25هزار تا 40هزار پا(7500 تا 12000 متر) در نمونه های مختلف است.
پیشرانه کرار از نوع توربوجت است که به همراه سایر زیرسامانه ها در داخل کشور ساخته شده است. آیرودینامیک، طراحی هواپیما، طراحی موتور(که احتمالاً از نوع طلوع4 بهینه شده است)، سامانه های سوخت، تحلیل سازه، مخابرات، هدایت و ناوبری و الکترونیک از جمله زمینه های تخصصی به کار گرفته شده در طراحی و ساخت کرار است.
سامانه خلبان خودکار، توانایی برنامه ریزی مجدد در حین پرواز و تغییر مأموریت، بسته شدن امکان ارتباط برای جلوگیری از نفوذ دشمن در سامانه هدایت و کنترل، برخورداری از سامانه های پیشرفته ناوبری از سایر دیگر ویژگی های عنوان شده برای کرار در مصاحبه های مسئولان صنعت دفاعی است.