همزمان با اولین روز از ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن، عصر روز شنبه ر حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد. رهبری-انس با قران به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه
اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری،همزمان با اولین روز از ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن، عصر روز شنبه در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد. در این محفل نورانی که سرشار از عطر و طراوت معنوی قرآن بود، قاریان، حافظان و اساتید قرآن، آیاتی از قرآن کریم را قرائت کردند و گروههای جمع خوانی نیز در فضیلت رمضان کریم، به مدح و ثنای پروردگار پرداختند. حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی در این محفل قرآنی، داعیه جمهوری اسلامی ایران را برپایی تمدنی متکی بر معنویت ناشی از قرآن و هدایت الهی دانستند و با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأکید کردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سکوت این مدعیان در قبال کشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است. تمدن غرب در طول قرنهای گذشته نیز، هرجا که پا گذاشته است، جز فساد و استثمار انسانها نتیجه ای نداشته است ایشان افزودند: تمدن غرب در طول قرنهای گذشته نیز، هرجا که پا گذاشته است، جز فساد و استثمار انسانها نتیجه ای نداشته است. رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: عزت، رفاه، پیشرفت مادی و معنوی، اخلاق نیک و غلبه بر دشمنان، فقط از طریق عمل به معارف قرآنی بدست خواهد آمد. حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به بیداری ملتهای اسلامی افزودند: اگر ملتهای اسلامی بتوانند تمدن مبتنی بر وحی الهی و معنویت و اخلاق را پایه گذاری کنند، بشر سعادتمند خواهد شد. رهبری-انس با قران ایشان همچنین ترکیب عقل و عاطفه را در انس با قرآن بسیار سودمند خواندند و تأکید کردند: هنگامی که عقاید عقلانی قرآن با محبت عجین شود، زمینه عمل به قرآن فراهم و در نتیجه توفیقات جامعه اسلامی روزافزون خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از گسترش نهضت انس با قرآن در کشور بویژه در میان جوانان، بر لزوم تدبر و تأمل در مفاهیم قرآنی و عمل به آن تأکید کردند
به نقل از محدوده، نشریه معتبر "بنهیوت پالیسی" چاپ رژِیم صهیونیستی طی مصاحبهای با "عوزی آراد" مشاور عالی سابق نتانیاهو، ابعاد جدیدی از وحشت سران رژیم صهیونیستی در رابطه با وقوع انقلاب های عربی و قدرت گرفتن ایران در منطقه را فاش کرد.
سفیر رژیم صهیوینستی در انگلیس در این رابطه به بنهیوت پالیسی گفت: نتانیاهو، از شروع انقلاب های عربی بسیار خوشحال به نظر می رسید اما چندی نگذشت که با سقوط "حسنی مبارک" عقب نشینی کرد و اوضاع را برخلاف خواسته های خود دید.
این مامور سابق موساد هم چنین ادامه داد: ترس در چهره نتانیاهو همواره شکل گرفته است. او دائما از من درخواست کمک می کرد و پشت سر هم جلسه های چند ساعته ای را تشکیل می داد. شاید در روز سه یا چهار بار با آمریکا تماس برقرار می کرد و اوضاع را با سران آمریکا می سنجید.
رئیس سابق مرکز پژوهش های سیاست خارجی اسرائیل ضمن اشاره به حوادث سال 2006 در جنگ با لبنان، سقوط ارتش رژیم صهیونیستی به سراشیبی ضعف را دلیل ندانم کاری های نتانیاهو عنوان کرد و گفت: جنگ 33 روزه یک واقعه باور نکردنی بود. شرایط آن روزها طوری بود که ما باید بنیان های ارتش را مستحکم می کردیم اما "اولمرت" به فکر تقویت ارتش نبود، پس از این که نتانیاهو بر سر کار آمد سربازان اسرائیلی روز به روز افسرده تر و ناتوان تر می شدند به همین دلیل من بارها به نتانیاهو گفتم نباید ارتشمان ضعیف شود اما او باز هم به تقویت ارتش توجهی نمی کرد.
سفیر رژیم صهیوینستی در انگلیس با بیان این که بارها به نتانیاهو درباره ایران و قدرت گرفتن روز افزون این کشور در منطقه هشدار داده بودم، افزود: نتانیاهو ترسوترین نخست وزیر تاریخ اسرائیل است. او از "لیبرمن" حساب زیادی می برد و خوش گذرانی های او بر نتانیاهو تاثیر گذاشته است.
عوزی آراد که خود را مخالف سیاست های نتانیاهو می داند در پایان این مصاحبه به خبرنگار بنهیوت پالیسی گفت: نتانیاهو نمی داند با ایران چطور برخورد کند و این درست همان چیزی است که من بارها به او گوشزد کرده بودم. سیاست های غلط او اسرائیل را به انزوای بیشتری می کشاند و من به عنوان یک راست گرا این عقب نشینی را مساوی با نابودی اسرائیل می دانم.
لازم به ذکر است که عوزی آراد از جمله راست گراهای افراطی است که سال گذشته و پس از حوادث ژانویه در مصر به دلیل اختلاف های زیاد با اندیشه های نتانیاهو از سمت مشاور عالی او استعفا داد و با دسیسه لیبرمن به خارج از مناطق اشغالی منتقل شد. آراد هم اکنون سفیر رژیم صهیوینستی در انگلستان است.
منبع: فارس
، روزنامه "فایننشال تایمز" در گزارشی با اشاره به افزایش نگرانی های رژیم صهیونیستی از واکنش های انتقام جویانه ایران به شهرهای سرزمین های اشغالی در صورت هر حمله احتمالی به این کشور و هدف قرار دادن تأسیسات هسته ای آن می نویسد: در حالی که مسئولان آمریکایی گزینه حمله نظامی به ایران را بررسی می کنند، مناقشه ها در داخل سرزمین های اشغالی در مورد آمادگی های جبهه داخلی اسرائیل برای این جنگ و نگرانی از حملات انتقام جویانه ایران به سرزمین های اشغالی است.
این روزنامه انگلیسی می افزاید: این نگرانی ها از جایی افزوده شده که اظهارات مقامات ایرانی شکی برای سران اسرائیل باقی نگذاشته که هر حمله احتمالی به واکنش انتقام جویانه ایرانی ها منجر خواهد شد. جدیدترین این تهدیدات از زبان "احمد وحیدی" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران مطرح شده است که تأکید کرده بود هر حمله رژیم صهیونیستی به ایران، بی شک به فروپاشی این رژیم منجر خواهد شد.
وی می افزاید: با این که برخی اقدام ایران به حملات انتقام جویانه را بعید می دانند اما بسیاری از مقامات اسرائیل معتقدند که در صورت حمله به ایران، جبهه داخلی این رژیم مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.
این گزارش در ادامه به گفت وگوی "دان مریدور" معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی در امور جاسوسی و برنامه های هسته ای با روزنامه ها اشاره کرده که گفته است آمادگی ها برای جنگ در شرایط کنونی، شکلی متفاوت به خود گرفته است.
وی افزود که در گذشته، جنگ با تانک ها و جنگنده ها بوده اما این بار، جبهه اصلی، جبهه داخلی اسرائیل خواهد بود.
بر اساس این گزارش، این مناقشات، جنجال زیادی را در محافل صهیونیستی و میان کارشناسان صهیونیستی در مورد میزان قدرت ایران و تمایل آن به حمله به اهداف داخل سرزمین های اشغالی ایجاد کرده است. این مجادلات، در زمینه مشارکت همپیمانان ایران نظیر سوریه و لبنان و غزه در عملیات اینچنینی نیز قابل بررسی است.
به عنوان مثال، ناوگان موشکی "حزب الله لبنان"، شامل حدود 50 هزار موشک است که در مرزهای شمالی سرزمین های اشغالی پخش شده که برخی معتقدند که این موشک ها به تمامی نواحی رژیم صهیونیستی از جمله مناطق ساحلی جنوب "تل آویو" نیز می رسد.
تحلیلگران معتقدند که ایران در دو راستا می تواند واکنش های احتمالی به این حملات داشته باشد: نخست این که با موشک های دوربرد خود، سرزمین های اشغالی را هدف قرار دهد و دوم این که از حزب الله لبنان برای انتقام گیری از رژیم صهیونیستی استفاده کند.
از سوی دیگر، ایران می تواند منافع رژیم صهیونیستی در خارج از مرزها را هدف قرار دهد اما در مقابل، تعدادی از مسئولان رژیم صهیونیستی نیز وجود دارند که حملات انتقام جویانه ایرانی ها را کم اهمیت می دانند که یکی از این افراد، "ایهود باراک" است. وی بارها گفته که بعید است واکنش های انتقام جویانه ایران، بتواند خسارت های زیادی به اسرائیل وارد کند. وی در یکی از این موضع گیری های خود ابراز عقیده کرده که حملات ایران به اسرائیل، نمی تواند نهایتاً بیشتر از 500 کشته روی دست اسرائیلی ها بگذارد که بسیاری از تحلیلگران اسرائیلی هم با نظرات وی مخالفند.
این حقیقت که افراد، به خصوص جوانان بخش اعظمی از عمر خود را صرف حضور و فعالیت در شبکههای اجتماعی چون "توئیتر"، "فیسبوک" یا "گوگلپلاس" میکنند، غیرقابل انکار است. با این وجود جالب است بدانیم که هر فرد به طور میانگین چه میزان از زمان خود را صرف این سایتها میکند و این آمار نشانگر چه نکاتی در مورد وضعیت جاری شبکههای اجتماعی است؟
اینفوگرافیای که بر مبنای دادههای پژوهش کمپانی "کام اسکور" منتشر شده، حاوی نکات جالبی در مورد فضای شبکههای اجتماعی است.
همانطور که ممکن است حدس زده باشید، فیسبوک بیشترین وقت کاربران را به خود اختصاص داده است و به طور میانگین هر کاربر در ماه ژانویه ( ماه گذشته میلای)، 405 دقیقه از وقت خود را صرف آن کرده است. این رقم بسیار بیشتر از آمار مربوط به "تامبلر" ( Tumblr) و سایت نسبتا نوظهور "پینترست" (Pinterest) که هر دو رقم 89 دقیقه را به خود اختصاص دادهاند، است.
در این میان "توئیتر"، "لینکدین" (LinkedIn)، "مایاسپیس" (MySpace)، به طور میانگین ماهانه بین 8 تا 21 دقیقه از زمان کاربران را تصاحب میکنند.
نکته جالب توجه دیگر آن است که گوگل پلاس در این بین حتی از شبکه تقریبا منسوخ شده مایاسپیس نیز عقب مانده است و کاربران آن به طور میانگین تنها ماهی 3 دقیقه از وقت خود را صرف فعالیت در آن میکنند.
در حالی که گوگل مدتی پس از راه اندازی گوگل پلاس، با هدف هدایت و افزایش کاربران پلاس، سرویسهای "باز"، "پیک نیک"، "گوگل ریدر" -سرویس خبرخوان گوگل که کاربران از آن برای به اشتراک گذاری مطلب و لینکها نیز استفاده میکردند- و... را بست.
در تحلیل اطلاعات این پژوهش، این نکته باید در نظر گرفته شود که در آمار فوق اطلاعات کاربرانی که از طریق تلفن همراه که اغلب استفاده از آن برای فیسبوک و توئیتر رایج است، لحاظ نشده که این مسئله میتواند نتایج حاصل از پژوهش کام اسکور را تغییر دهد.
درباره توئیتر نیز تنها آمار کاربرانی که از طریق سایت "Twitter.com" وارد شدهاند، مورد ارزیابی قرار گرفتهاند و به عنوان مثال کاربرانی که از طریق نرمافزارهای شخص ثالث وارد این شبکه اجتماعی میشوند، در این آمار محاسبه نشدهاند.
و آخرین نکته، مقایسه این آمار با اظهارت اخیر "لری پیج"، مدیر اجرایی گوگل است که گفته بود 80 درصد از 90 میلیون کاربر گوگل پلاس، روزانه به وب سایت این شبکه اجتماعی وارد میشوند!